Permanent droge muren met Biodry

Met Biodry blijven uw muren permanent droog, omdat het de oplossing is tegen muurproblemen zoals muur erosie. Die problemen ontstaan omdat er in de muur een proces plaatsvindt, waardoor water hoog in de muur stijgt; dit wordt ook wel opstijgend vocht genoemd. 

 

Opstijgend vocht is de grootste oorzaak van schimmel, wat een effect heeft op uw gezondheid, muffe geuren en zoutkristallen in de muren. Ook losse verf en afbrokkelend stucwerk, kunnen veroorzaakt worden door opstijgend vocht. Omdat Biodry een einde maakt aan de oorzaak daarvan, horen deze problemen tot het verleden en kunnen de muren permanent worden hersteld.

 

Het apparaat is een veilige en niet ingrijpende oplossing, omdat geen chemische additieven bevat, geen elektromagnetische emissies produceert en geen invasieve bouwwerkzaamheden vereist.

 

Biodry is gecertificeerd

Biodry is gecertificeerd door verschillende gerenommeerde externe bedrijven. De CE-certificering is uitgevoerd door een gespecialiseerd orgaan en certificeert dat Biodry voldoet aan RICHTLIJN 2006/42 / EG.

 

TUV heeft ook het apparaat gecertificeerd op de veiligheid van elektronische materialen, apparaten en uitrusting. Biodry voldoet aan de veiligheidseisen met betrekking tot blootstelling aan elektromagnetische velden zoals vastgesteld door de EN62233; ICNIRP, 1999/519 / EG, CEI 211-6 normen.

Biodry Caribbean B.V.

Vind Ons
Volg ons

Maak nu uw vrijblijvende afspraak voor een inspectie.